Trubaci Aleksinac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Aleksinac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša saradnja s Sarom Reljić započela je 2021. godine, i zajedno smo animirali ljude na raznim veseljima, svadbama, diskotekama, i koncertima. Većinom smo svirali u Srbiji, ali smo takođe putovali i nastupali u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. Da bismo podigli našu saradnju na viši nivo u 2023. godini, kreirali smo tri fantastične numere. Prvo smo objavili "Ederlezi/Đurđevdan" 2. maja 2023. godine, a samo nekoliko dana kasnije, 31. maja 2023, objavili smo "Čaje Šukarije". Našu priču smo krunisali poslednjom numerom "Mik Mik" 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Aleksinac

Naša višegodišnja karijera je obilježena mnogim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, u seniorskoj konkurenciji, osvojili smo nagradu za "Najbolji orkestar".
 • trubaci
 • 2021. godine, na manifestaciji Vlasinsko leto, osvojili smo nagradu za najbolje odsviranu pesmu, što je predtakmičenje za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo bili izuzetno uspešni, osvojivši "Prvu trubu Guče" 2008. godine i "Zlatnu trubu Guče" 2015. godine.
 • trubaci trubaci
 • Par godina kasnije, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče 2017. godine, a 2020. godine ponovili smo uspeh iz 2008. osvajanjem nagrade "Prva truba Guče".
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo dobili nagradu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej iz 2023. godine je "Zlatna truba".
 • trubaci

Kome su svirali trubači Aleksinca

Naša muzika je odjekivala na raznim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima. Sviramo sve vrste muzike - narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Prvenstveno smo nastupali u Srbiji, ali proširili smo svoju karijeru i van granica zemlje, posetivši Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene za naše usluge variraju od 50€ do 5000€. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam dali okvirnu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića je zvanično osnovan 2010. godine i sastoji se od 9 članova: 3 trube, 3 tenora, 1 veliki bas, 1 bubanj i 1 doboš. Trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već 8 godina i specijalizirali smo se za različite vrste muzike. Naši nastupi obuhvataju sve oblasti Srbije, a naše nagrade svedoče o kvalitetu našeg izvođenja. Menadžer trubača je Mile Novković, koji je počeo svirati trubu sa samo 7 godina, i već 22 godine uspešno svira. Kao dečko, osvojio je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada nastavlja da postiže uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Aleksinac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Aleksinac, Srbija