Trubaci Ub

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Ub" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča s Sarom Reljić započela je 2021. godine. Od tada, zajedno smo uneli radost i muzičku čaroliju na mnoga veselja, uključujući svadbe, krštenja, diskoteke i koncerte širom Uba. Nastupali smo i u inostranstvu, putujući do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke. Kako bismo unapredili našu saradnju i podigli je na viši nivo, kreirali smo tri nezaboravne numere. Prva od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlost dana 2. maja 2023. Samo nekoliko nedelja kasnije, 31. maja 2023, predstavili smo vam "Čaje Šukarije." Naša saradnja je kulminirala poslednjom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Ub

Našu bogatu karijeru krasile su mnoge prestižne nagrade. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Titula "Najboljeg mladog orkestra" na manifestaciji "Vlasinsko leto" pripala nam je 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Godine 2013, naš orkestar se takmičio u seniorskoj konkurenciji i ponosno osvojio nagradu za "Najbolji orkestar" te godine.
 • trubaci
 • Na "Vlasinskom letu" 2021. godine, nagrađeni smo za najbolje izvođenje pesme, što nas je pripremilo za nastup na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • Na prestižnom takmičenju u Guči ostvarili smo značajne uspehe. Godine 2008, s ponosom smo odneli nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine stigla je nagrada "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je zasluženo proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine ponovili smo uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i odneli titulu najboljeg orkestra. Najnoviji dodatak našoj kolekciji nagrada stigao je 2023. godine u vidu "Zlatne trube."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Ub

Naši trubači donosili su radost na raznim proslavama, uključujući svadbe, krštenja, rođendane i druga veselja u Ubu. Naš repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Iako smo najčešće nastupali u Srbiji, nismo zaobišli ni inostranstvo, te smo posetili Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših nastupa variraju u zavisnosti od različitih faktora i budžeta. S obzirom na vaše specifične potrebe, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili personalizovanu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića osnovan je 2010. godine i broji devet strastvenih članova, uključujući tri trube, tri tenora, jednog velikog basista, jednog bubnjara i jednog dobošara. Naši trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina, donoseći bogato iskustvo i strast u svaku izvedbu. Specijalizirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo širom različitih oblasti i gradova Srbije. Mile Novković, rođen 1994. godine, naš menadžer trubača, započeo je svoju muzičku avanturu sa sedam godina i već 22 godine svira sa strašću i talentom. Kao mladić, osvajao je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama. Njegova posvećenost i strast igraju ključnu ulogu u našem uspehu, čineći ga ključnim članom naše muzičke porodice.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Ub neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Ub, Srbija