Trubaci za svadbe

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci za svadbe" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša harmonična saradnja sa talentovanom Sarom Reljić započela je 2021. godine. U tandemu smo donosili radost i zabavu na raznovrsnim proslavama, od veselja na svadbama do vrelih ritmova diskoteka i emotivnih tonova koncerata. Našu muziku nisu čuvali samo u Srbiji - putovali smo daleko, do Austrije, Nemačke, Slovenije i Hrvatske. Godine 2023. su bile rezervisane za dalje unapređenje naše saradnje i stvaranje tri nezaboravne pesme. Prva u nizu bila je "Ederlezi/Đurđevdan," objavljena 2. maja 2023. Samo nekoliko sedmica kasnije, tačnije 31. maja 2023., obradovali smo vas sa numerom "Čaje Šukarije." Kruna naše priče i saradnje stigla je poslednjom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača za svadbe

Naša dugovečna karijera bila je isprepletana brojnim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Već 2003. i 2005. godine, naš orkestar je ponosno osvojio nagradu za "Najbolji mladi orkestar" na manifestaciji "Vlasinsko leto."
 • trubaci trubaci
 • Kada smo 2013. zakoračili u seniorsku konkurenciju, odmah smo osvojili i titulu "Najboljeg orkestra."
 • trubaci
 • I 2021. godine, na manifestaciji "Vlasinsko leto," doneli smo kući nagradu za najbolje izvedenu pesmu. Ovo takmičenje je bilo svojevrsna priprema za našu impresivnu izvedbu na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • Sabor u Guči je posebno mesto u našoj priči. 2008. godine, osvojili smo prestižnu titulu "Prva truba Guče," a 2015. godine, dodali smo još jednu sjajnu nagradu, "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo par godina kasnije, tačnije 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji u Guči, dok smo 2020. godine ponovili svoj uspeh osvojivši nagradu "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Nastavili smo sa takmičenjima i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i poneli nagradu za najbolji orkestar. A naša najnovija nagrada stigla je 2023. godine u vidu "Zlatne trube."
 • trubaci

Kome su svirali trubači za svadbe

Naše trube nisu bile ograničene samo na teritoriju Srbije. Svirali smo na raznim vrstama proslava, od veselja na svadbama do emocija na krštenjima i rođendanima. Bilo da je u pitanju narodna muzika, zabavna muzika, izvorna muzika ili kola, naš repertoar pratio je želje i ukuse naše publike. Kako se naš uticaj širio, svirali smo i izvan granica Srbije, u Austriji, Nemačkoj, Sloveniji i Hrvatskoj.

Cene

Kada su cene u pitanju, one variraju u zavisnosti od različitih faktora i vaših posebnih zahteva. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili približnu cifru, prilagođenu vašim potrebama.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novakovića osnovan je zvanično 2010. godine i čine ga devet talentovanih muzičara. Naš ansambl broji tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnjara i jednog dobošara. Naši trenutni članovi orkestra dele scenu već osam godina, donoseći bogato iskustvo i strast u svaku izvedbu. Specijalizovali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo u raznim delovima Srbije. Mile Novković, menadžer trubača, rođen je 1994. godine i svoju strast prema trubi gaji već dugi niz godina. Kao dečko, osvajao je mnogobrojne nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao mladić, nastavlja nižati uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci za svadbe neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Savski Trg, Beograd, Srbija