Trubaci Indjija

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Indjija" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča sa Sarom Reljić započela je 2021. godine. Zajedno smo veselili ljude na različitim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima u Indjiji. Naši zvuci najčešće su ispunjavali prostore oko Srbije, ali nismo se zaustavili samo na domaćem terenu. Putovali smo i širili svoju muziku do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke. Cilj nam je bio podići našu saradnju na viši, napredniji nivo u 2023. godini, a kako bismo to postigli, stvorili smo tri fantastične numere. Prvu, "Ederlezi/Đurđevdan," objavili smo 2. maja 2023. godine, a samo nekoliko dana kasnije, 31. maja 2023, izbacili smo numeru "Čaje Šukarije." Našu priču smo zaokružili poslednjom objavljenom numerom, "Mik Mik," koju smo lansirali 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Indjija

Naša trubačka karijera dugogodišnjeg staža obeležena je mnogim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dve godine za redom, 2003. i 2005, osvojili smo titulu najboljeg mladog orkestra na manifestaciji "Vlasinsko leto."
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, takmičeći se u seniorskoj konkurenciji, odneli smo nagradu za "Najbolji orkestar" te godine.
 • trubaci
 • Na "Vlasinskom letu" 2021. godine, nagrađeni smo za najbolje izvođenje pesme, a to je bio odličan uvod u Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo ostvarili izuzetne uspehe. Godine 2008, ponosno smo doneli kući nagradu "Prva truba Guče," dok smo 2015. godine osvojili prestižnu titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, proglašeni smo za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine ponovili smo uspeh iz 2008. osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo osvojili titulu za najbolji orkestar. Naš najnoviji, sveži trofej iz 2023. godine nosi ime "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Indjije

Naši zvuci dopirali su do raznih veselja, svadbi, krštenja i rođendana u Indjiji. Izvodili smo širok spektar muzičkih žanrova, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. U početku smo se najviše fokusirali na nastupe u Srbiji, ali kako je vreme prolazilo, proširili smo svoj domet, stigli do Austrije, Nemačke, Slovenije i Hrvatske.

Cene

Cene naših usluga variraju od 50€ do 5000€. Preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili okvirnu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Naš orkestar, pod vođstvom Mileta Novkovića, službeno je osnovan 2010. godine. Sastoji se od devet talentovanih članova: tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnja i jednog doboša. Naši trenutni članovi veselo sviraju zajedno već osam godina. Specijalizirali smo se za izvođenje različitih muzičkih žanrova i naši nastupi obuhvataju razne oblasti širom Srbije. Naše nagrade i uspesi govore o kvalitetu našeg izvođenja. Menadžer trubača, Mile Novković, započeo je svoju trubačku karijeru sa samo sedam godina i već 22 godine strastveno i uspešno svira. Kao dečko, osvajao je razne nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, i dalje niza uspehe i dostignuća u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Indjija neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Indjija, Srbija