Trubaci Despotovac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Despotovac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša veza s Sarom Reljić započela je 2021. godine, i zajedno smo bili u središtu svih veselja, svadbi, diskoteka i koncerata u Despotovcu. Naši nastupi često su se odvijali u okolini Srbije, ali nismo se ograničili samo na to. Putovali smo i svirali u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. S ciljem podizanja naše saradnje na viši nivo u 2023. godini, stvorili smo tri izuzetne numere. Prvu od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," objavili smo 2. maja 2023. godine, a samo dvadesetak dana kasnije, 31. maja 2023, predstavili smo numeru "Čaje Šukarije." Našu priču smo zaokružili najnovijom numerom "Mik Mik," koju smo objavili 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Despotovac

Naša dugogodišnja karijera obilježena je mnogim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Godine 2013, takmičeći se u seniorskoj konkurenciji, doneli smo kući nagradu za "Najbolji orkestar."
 • trubaci
 • 2021. godine na manifestaciji "Vlasinsko leto," osvojili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, što je odlična priprema za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Takođe, u Guči smo postigli izvanredne uspehe. Godine 2008. osvojili smo nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine "Zlatnu trubu Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen najboljim orkestrom Guče, a 2020. godine smo potvrdili uspeh iz 2008. godine osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo osvojili titulu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej iz 2023. godine je "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Despotovca

Naša muzika se čula na raznim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima u Despotovcu. Svirali smo različite vrste muzike, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. U početku smo se najviše usredsređivali na nastupe u Srbiji, ali kasnije smo proširili svoje delovanje na inostrane države, posetivši Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših usluga variraju od 50€ do 5000€. Preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili približnu cifru.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića zvanično je osnovan 2010. godine i sastoji se od devet članova: tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnja i jednog doboša. Naši trenutni članovi sviraju zajedno već osam godina i posebno su specijalizovani za izvođenje različitih muzičkih žanrova. Naši nastupi obuhvataju celu teritoriju Srbije, a brojne nagrade svedoče o kvalitetu našeg izvođenja. Menadžer trubača, Mile Novković, započeo je svoju trubačku karijeru sa samo sedam godina i već 22 godine svira sa izvanrednim uspehom. Kao dečak, osvojio je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada nastavlja da postiže impresivne uspehe kao senior.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Despotovca neizostavni deo svakog veselja

Email

milemateja@gmail.com

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Savski Trg, Despotovac, Srbija