Trubaci Novi Becej

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Novi Becej" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča s Sarom Reljić započela je 2021. godine, i od tada smo zajedno prošli kroz različite događaje, pružali radost na svadbama, veseljima, diskotekama i koncertima po Novom Bečeju. Naša svirka bila je najčešće usredsređena na Srbiju, ali nismo se zaustavili samo na njoj; naši trubački zvuci stizali su i do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke. S ciljem unapređenja i podizanja kvaliteta naše saradnje na viši nivo u 2023. godini, stvorili smo tri izvanredne numere. Prva od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlo dana 2. maja 2023. godine, a samo nekoliko nedelja kasnije, tačnije 31. maja 2023, obradovali smo vas numerom "Čaje Šukarije." Krunisali smo našu priču najnovijom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Novi Bečej

Naša dugogodišnja karijera popraćena je brojnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dva puta smo osvojili prestižnu titulu najboljeg mladog orkestra na manifestaciji "Vlasinsko leto," i to 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, naš orkestar se takmičio u seniorskoj konkurenciji i osvojio prestižnu titulu "Najboljeg orkestra".
 • trubaci
 • Na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2021. godine, dobili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, što je bila priprema za naše učešće na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo ostvarili značajne uspehe. Godine 2008. ponosno smo osvojili prestižnu nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine poneli smo titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine smo potvrdili naš uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Takmičili smo se i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i osvojili prestižnu titulu najboljeg orkestra. Najnoviji trofej iz 2023. godine nosi ime "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Novog Bečeja

Naši trubači donosili su radost na raznim prilikama, uključujući veselja, svadbe, krštenja i rođendane u Novom Bečeju. Naš muzički repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Iako smo najčešće svirali u Srbiji, nismo zaboravili ni inostranstvo, te smo posetili Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene za naše nastupe variraju i kreću se u rasponu od 50€ do 5000€, zavisno o vrsti i obimu događaja. Za tačnu cenu za vašu posebnu priliku, najbolje bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili prilagođenu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića zvanično je osnovan 2010. godine i čini ga devet talentovanih članova, uključujući tri trube, tri tenora, jedan veliki bas, jedan bubanj i jedan doboš. Naši trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina, što doprinosi bogatom iskustvu i strasti. Specializirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i ponosimo se time što nas možete čuti širom različitih oblasti i gradova Srbije. Mile Novković, rođen 1994. godine, naš menadžer trubača, sa sedam godina započeo je svoju muzičku avanturu i već 22 godine uspešno svira. Kao mladić, osvajao je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama. Svojim talentom i predanošću, on je neizostavni deo našeg uspeha.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Novi Becej neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Novi Becej, Srbija