Trubaci Lazarevac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Lazarevac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča s Sarom Reljić započela je 2021. godine, a od tada smo zajedno, u tandemu, razveseljavali ljude na različitim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima širom Lazarevca. Naša muzika je najčešće odjekivala u Srbiji, ali smo takođe proputovali Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Nemačku kako bismo doneli radost kroz trube. S ciljem da podignemo našu saradnju na viši nivo 2023. godine, kreirali smo tri fantastične numere. Prvu numeru, "Ederlezi/Đurđevdan," objavili smo 2. maja 2023, a samo nekoliko nedelja kasnije, 31. maja 2023, doneli smo vam numeru "Čaje Šukarije." Našu priču smo zaokružili s najnovijom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Lazarevac

Naša višegodišnja karijera bila je obogaćena mnogim različitim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo prestižnu titulu "Najboljeg mladog orkestra" na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, naš orkestar se takmičio u seniorskoj konkurenciji i osvojio nagradu za "Najbolji orkestar" te godine.
 • trubaci
 • Na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2021. godine, doneli smo kući nagradu za najbolje izvođenje pesme, pripremajući se za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Na Saboru trubača u Guči ostvarili smo izuzetne rezultate. 2008. godine, ponosno smo osvojili nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine poneli titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo par godina kasnije, 2017. godine, proglašeni smo za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine smo potvrdili svoj uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Takođe smo se takmičili na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i osvojili titulu najboljeg orkestra. Naš najnoviji trofej iz 2023. godine je "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Lazarevca

Naše trube su odzvanjale na mnogim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima u Lazarevcu. Naš repertoar obuhvata sve vrste muzike, uključujući narodne, zabavne, izvorne i kola. U početku smo se najviše usredsređivali na nastupe u Srbiji, ali smo širili svoje horizonte svirajući u inostranstvu, uključujući Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene za naše nastupe idu i kreću se u rasponu od 50€ do 5000€. Poželjno bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili tačnu, prilagođenu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića zvanično je osnovan 2010. godine i čini ga devet članova, uključujući tri trube, tri tenora, jedan veliki bas, jedan bubanj i jedan doboš. Trenutni članovi orkestra veselo sviraju zajedno već osam godina, a specijalizirali smo se za različite vrste muzike. Naše nagrade najbolje govore o našem kvalitetu i umeću. Menadžer trubača je Mile Novković, rođen 1994. godine. Sa sedam godina, započeo je sviranje trube i već 22 godine uspešno svira. Kao dečko, osvajao je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao mladić, nastavlja da postiže izvanredne uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Lazarevac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Lazarevac, Srbija