Trubaci Kragujevac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Kragujevac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša veza sa Sarom Reljić započela je 2021. godine, i od tada smo zajedno prošli kroz mnoge muzičke avanture. Rame uz rame, veselili smo ljude na različitim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima po Kragujevcu. Naš orkestar uglavnom svira u okolini Srbije, ali smo takođe putovali i širili muziku u Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Nemačku. Cilj nam je bio podići našu saradnju na viši nivo u 2023. godini, što smo postigli stvaranjem tri izvanredne numere. Prva numera "Ederlezi/Đurđevdan" ugledala je svetlost dana 2. maja 2023, a samo nekoliko nedelja kasnije, 31. maja 2023, objavili smo numeru "Čaje Šukarije." Našu priču smo okrunili poslednjom numerom "Mik Mik," objavljenom 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Kragujevac

Naša decenijska karijera trubača obiluje mnogim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo titulu "Najbolji mladi orkestar" na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Godine 2013, takmičeći se u seniorskoj konkurenciji, osvojili smo nagradu za "Najbolji orkestar."
 • trubaci
 • 2021. godine, na manifestaciji "Vlasinsko leto," uzeli smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, koja je služila kao odlična priprema za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Na Saboru trubača u Guči postigli smo izuzetne uspehe. Godine 2008, ponosno smo osvojili nagradu "Prva truba Guče," dok smo 2015. godine poneli titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, proglašeni smo za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine ponovili smo uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, osvojili smo nagradu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej iz 2023. godine nosi ime "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Kragujevca

Naš orkestar je svirao na raznim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima u Kragujevcu. Svirali smo različite vrste muzike, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. U početku smo se najviše usredsređivali na nastupe u Srbiji, ali kako je vreme prolazilo, proširili smo svoj domet do Austrije, Nemačke, Slovenije i Hrvatske.

Cene

Cene naših nastupa variraju u rasponu od 50 evra do 5000 evra, u zavisnosti od različitih faktora, uključujući trajanje, mesto održavanja, i druge specifične zahteve događaja. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili tačnu i približnu procenu za vaš poseban događaj.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića je zvanično osnovan 2010. godine i sastoji se od devet talentovanih članova, uključujući tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jedan bubanj i jedan doboš. Naši sadašnji članovi veselo sviraju zajedno već osam godina. Specijalizirali smo se za izvođenje različitih muzičkih žanrova i naši nastupi obuhvataju različite oblasti širom Srbije. Naše brojne nagrade govore o kvalitetu naših izvedbi. Menadžer trubača, Mile, radi na koordinaciji i organizaciji naših nastupa. Milan ima bogato iskustvo u muzičkoj industriji i strastveno podržava naš orkestar. Osim toga, radi sa lokalnim i međunarodnim organizatorima događaja kako bi osigurao da naša muzika stigne do što veće publike.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Kragujevac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Kragujevac, Srbija