Trubaci Obrenovac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Obrenovac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša avantura sa Sarom Reljić krenula je 2021. godine, a od tada smo zajedno sa Sarom oduševljavali ljude na brojnim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima širom Obrenovca. Naša muzika najčešće se orila Srbijom, ali nismo se zaustavili tu - naše note stigle su i do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke. S ciljem podizanja kvaliteta naše saradnje na viši nivo 2023. godine, stvorili smo tri izvanredne numere. Prva od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlo dana 2. maja 2023, a samo nekoliko nedelja kasnije, 31. maja 2023, obradovali smo vas numerom "Čaje Šukarije." Krunisali smo našu priču najnovijom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Obrenovac

Naša bogata karijera nagrađena je mnogim prestižnim priznanjima. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dvaput smo osvojili nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto," i to 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, naš orkestar takmičio se u seniorskoj konkurenciji i odneo je titulu "Najboljeg orkestra" te godine.
 • trubaci
 • Na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2021. godine, dobili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, što je bio uvod za naše učešće na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo postigli izuzetne rezultate. Godine 2008, ponosno smo osvojili prestižnu nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine poneli smo titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine smo potvrdili naš uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Takmičili smo se i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i odneli titulu najboljeg orkestra. Najnoviji trofej iz 2023. godine nosi ime "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Obrenovca

Naši trubači širili su radost na raznim proslavama, uključujući svadbe, krštenja, rođendane i druga veselje u Obrenovcu. Naš repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Iako smo najčešće nastupali u Srbiji, nismo zaobišli ni inostranstvo, te smo se uputili u Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših nastupa variraju u rasponu od 50€ do 5000€, zavisno o vrsti i obimu događaja. Za tačnu cenu za vašu posebnu priliku, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili prilagođenu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića osnovan je zvanično 2010. godine i čini ga devet strastvenih članova, uključujući tri trube, tri tenora, jedan veliki bas, jedan bubanj i jedan doboš. Naši trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina, donoseći bogato iskustvo i strast u svaku izvedbu. Specializirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo širom različitih oblasti i gradova Srbije. Mile Novković, rođen 1994. godine, naš menadžer trubača, započeo je svoju muzičku avanturu sa sedam godina i već 22 godine svira sa strašću i talentom. Kao mladić, osvajao je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama. Svojim talentom i posvećenošću, postao je neizostavan deo našeg uspeha.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Obrenovac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Obrenovac, Srbija