Trubaci Mladenovac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Mladenovac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša veza sa Sarom Reljić započela je 2021. godine, a od tada smo zajedno pohodili različite događaje, veselja, svadbe, diskoteke i koncerte širom Mladenovca. Većinu vremena svirali smo u Srbiji, no nismo se zaustavili tamo; naši zvuci su doprli i do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke. Cilj nam je bio unaprediti i podići kvalitet naše saradnje na viši nivo u 2023. godini, a rezultat toga su tri izvanredne numere. Prva od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlo dana 2. maja 2023. godine, a samo nekoliko nedelja kasnije, tačnije 31. maja 2023, obradovali smo vas numerom "Čaje Šukarije." Krunisali smo našu priču najnovijom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Mladenovac

Naša bogata karijera obiluje mnogim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dva puta smo osvojili prestižnu nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto," i to 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, naš orkestar se takmičio u seniorskoj konkurenciji i osvojio prestižnu titulu "Najbolji orkestar" te godine.
 • trubaci
 • 2021. godine, na manifestaciji "Vlasinsko leto," osvojili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, pripremajući se za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Na Saboru trubača u Guči ostvarili smo značajne uspehe. Godine 2008. ponosno smo osvojili prestižnu nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine poneli smo titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine potvrdili smo svoj uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Takođe smo se takmičili na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i osvojili prestižnu titulu najboljeg orkestra. Najnovija nagrada iz 2023. godine nosi ime "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Mladenovca

Naši trubači su donosili radost na raznim prilikama, uključujući veselja, svadbe, krštenja i rođendane u Mladenovcu. Naš muzički repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Iako smo najčešće svirali u Srbiji, nismo zaboravili ni inostranstvo, te smo posetili Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene za naše nastupe variraju i kreću se u rasponu od 50€ do 5000€. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili tačnu i prilagođenu ponudu za vašu posebnu priliku.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića osnovan je zvanično 2010. godine i čini ga devet talentovanih članova, uključujući tri trube, tri tenora, jedan veliki bas, jedan bubanj i jedan doboš. Naši trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina, doprinoseći bogatom iskustvu i strasti. Specializirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i ponosimo se time što nas možete čuti širom različitih oblasti i gradova Srbije. Mile Novković, rođen 1994. godine, naš menadžer trubača, sa sedam godina je započeo svoju muzičku avanturu i već 22 godine uspešno svira. Kao mladić, osvajao je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama. Svojim talentom i predanošću, on je neizostavni deo našeg uspeha.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Mladenovac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Mladenovac, Srbija