Trubaci Subotica

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Subotica" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča s Sarom Reljić otpočela je 2021. godine. Od tada smo zajedno širili radost i zabavljali ljude na različitim vrstama veselja, od svadbi i krštenja do diskoteka i koncerata u Subotici. Iako smo se najviše usredsređivali na nastupe u Srbiji, nismo zaboravili ni naše susede, pa smo svirali i u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. S ciljem unapređenja naše već uspešne saradnje, zajedno smo kreirali tri izuzetne numere. Prva u nizu, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlost dana 2. maja 2023. Samo nekoliko nedelja kasnije, 31. maja 2023, obradovali smo vas numerom "Čaje Šukarije." Našu priču smo krunisali poslednjom objavljenom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Subotica

Naša dugogodišnja karijera obeležena je mnogim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Priznanje za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto" poneli smo 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Godine 2013, naš orkestar se takmičio u seniorskoj konkurenciji i ponosno osvojio titulu "Najboljeg orkestra" te godine.
 • trubaci
 • Na "Vlasinskom letu" 2021. godine, nagrađeni smo za najbolje izvođenje pesme, što nas je pripremilo za nastup na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • Nastupali smo na prestižnom takmičenju u Guči, gde smo ostvarili značajne uspehe. Godine 2008, s ponosom smo odneli nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine stigla je nagrada "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je zasluženo proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine ponovili smo uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i odneli titulu najboljeg orkestra. Najnoviji trofej našoj kolekciji nagrada stigao je 2023. godine u vidu "Zlatne trube."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Subotice

Naši trubači donosili su radost na raznim proslavama, uključujući svadbe, krštenja, rođendane i druga veselja u Subotici. Naš repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Iako smo najčešće nastupali u Srbiji, nismo zaobišli ni inostranstvo, te smo posetili Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših nastupa variraju u zavisnosti od različitih faktora i budžeta od 50 do 5000 eura. S obzirom na vaše specifične potrebe, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili personalizovanu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića osnovan je 2010. godine i broji devet strastvenih članova, uključujući tri trube, tri tenora, jednog velikog basista, jednog bubnjara i jednog dobošara. Naši trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina, donoseći bogato iskustvo i strast u svaku izvedbu. Specijalizirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo širom različitih oblasti i gradova Srbije. Mile Novković, rođen 1994. godine, naš menadžer trubača, započeo je svoju muzičku avanturu sa sedam godina i već 22 godine svira sa strašću i talentom. Kao mladić, osvajao je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Subotica neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Subotica, Srbija