Trubaci Novi Pazar

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Novi Pazar" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča sa Sarom Reljić započela je 2021. godine. U tandemu smo veselili ljude na različitim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima širom Novog Pazara, ali i širom Evrope - stigli smo do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke. Da bismo podigli našu saradnju na viši nivo u 2023. godini, stvorili smo tri fantastične numere. Prvo smo izbacili Ederlezi/Đurđevdan 2.5.2023., a samo nekoliko nedelja kasnije predstavili smo "Čaje Šukarije" (31.5.2023.), dok smo našu priču krunisali poslednjom numerom "Mik Mik" 29.6.2023.

Nagrade - trubača Novi Pazar

Naša dugogodišnja karijera je praćena mnogim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dva puta smo bili najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, u seniorskoj konkurenciji, naš orkestar se takmičio i osvojio priznanje za "Najbolji orkestar".
 • trubaci
 • Takođe, 2021. godine na manifestaciji "Vlasinsko leto", nagrađeni smo za najbolje izvođenje pesme, što je bila priprema za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo bili vrlo uspešni; 2008. godine smo osvojili prestižnu "Prvu trubu Guče", a 2015. godine smo dobili najviše priznanje - "Zlatnu trubu Guče".
 • trubaci trubaci
 • Nastavljamo da se takmičimo i napredujemo; proglašeni smo za najbolji orkestar Guče 2017. godine, a 2020. godine smo ponovili uspeh iz 2008. godine, osvojivši "Prvu trubu Guče".
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo sa ponosom osvojili nagradu za najbolji orkestar. Naš najnoviji podvig, "Zlatna truba", stigao je 2023. godine.
 • trubaci

Kome su svirali trubači Novog Pazara

Naša muzika se čula na raznim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima u Novom Pazaru. Sviramo sve vrste muzike: narodnu, zabavnu, izvornu, kola. U početku smo se fokusirali na Srbiju, ali smo proširili naš zvuk i do stranih zemalja. Posetili smo Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Naši cenovni rasponi se kreću od 50e do 5000e. Preporučujemo da nas kontaktirate direktno kako bismo prilagodili ponudu vašim potrebama i željama.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića je zvanično osnovan 2010. godine i čini ga 9 članova: 3 trube, 3 tenora, 1 veliki bas, 1 bubanj i 1 doboš. Naši trenutni članovi sviraju zajedno već 8 godina, specijalizovani smo se za svaku vrstu muzike. Naša muzika odzvanja u svim delovima Srbije. Naša mnogobrojna priznanja svedoče o našem izuzetnom umeću. Menadžer trubača je Mile Novković, rođen 1994. godine. Sa 7 godina je počeo da svira trubu, a već 22 godine majstorski vlada ovim instrumentom. Njegova strast i talenat prepoznati su mnogo puta, kako u omladinskim, tako i u seniorskim orkestrima, gde je osvojio mnogobrojne nagrade. Uvereni smo da će naša muzika dodati poseban šarm vašem događaju. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija!

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Novi Pazar neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Novi Pazar, Srbija