Trubaci Vanjevo

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Valjevo" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša veza sa Sarom Reljić započela je 2021. godine, u tandemu smo veselili ljude na raznim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima po Valjevu. Naša muzika često je odjekivala u okolini Srbije, ali smo takođe stigli i do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. S ciljem unapređenja naše saradnje na viši nivo 2023. godine, stvorili smo tri fantastične numere. Prvo smo objavili Ederlezi/Đurđevdan 2.5.2023., a samo nekoliko nedelja kasnije predstavili smo "Čaje Šukarije" (31.5.2023.), dok smo našu priču krunisali poslednjom numerom "Mik Mik" 29.6.2023.

Nagrade - trubača Valjevo

Naša deceniska karijera prati se mnogim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dva puta smo bili laureati za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, u seniorskoj konkurenciji, naš orkestar je ponosno osvojio priznanje za "Najbolji orkestar".
 • trubaci
 • Takođe, 2021. godine na manifestaciji "Vlasinsko leto", nagrađeni smo za najbolje izvođenje pesme, što je ujedno bila priprema za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo demonstrirali našu izuzetnu muzičku virtuoznost; 2008. godine smo osvojili prestižnu "Prvu trubu Guče", a 2015. godine smo dobili najviše priznanje - "Zlatnu trubu Guče".
 • trubaci trubaci
 • Nastavljamo da se uzdižemo; proglašeni smo za najbolji orkestar Guče 2017. godine, a 2020. godine smo još jednom potvrdili naš uspeh, osvojivši "Prvu trubu Guče".
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo sa ponosom osvojili nagradu za najbolji orkestar. Naš najnoviji podvig, "Zlatna truba", stigao je 2023. godine.
 • trubaci

Kome su svirali trubači Valjeva

Naša muzika se orila na mnogim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima u Valjevu. Sviramo sve žanrove muzike: narodnu, zabavnu, izvornu, kola. U početku smo se fokusirali na Srbiju, ali smo proširili naš zvuk i do stranih zemalja. Posetili smo Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših usluga variraju od 50e do 5000e. Preporučujemo da nas kontaktirate; mi ćemo vas pozvati i dati vam okvirnu cifru, prilagođenu vašim potrebama i željama.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića službeno je osnovan 2010. godine i čini ga 9 članova: 3 trube, 3 tenora, 1 veliki bas, 1 bubanj i 1 doboš. Naši trenutni članovi sviraju zajedno već 8 godina, a specijalizirali smo se za svaku vrstu muzike. Naša muzika je zastupljena u svim oblastima Srbije. Naše brojne nagrade govore o našem izuzetnom umeću. Menadžer trubača je Mile Novković, rođen 1994. godine. Sa 7 godina je počeo da svira trubu, a već 22 godine majstorski vlada ovim instrumentom. Njegova strast i talenat prepoznati su mnogo puta, kako u omladinskim, tako i u seniorskim orkestrima, gde je osvojio mnogobrojne nagrade. Uvereni smo da će naša muzika dodati poseban šarm vašem događaju.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Valjevo neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Valjevo, Srbija