Trubaci Gornji Milanovac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Gornji Milanovac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča sa Sarom Reljić započela je 2021. godine. Rame uz rame smo zabavljali ljude na različitim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima u Gornjem Milanovcu. Naši nastupi su se uglavnom odvijali u okolini Srbije, ali nismo se zaustavili tu. Putovali smo i svirali u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. Sa ciljem da podignemo našu saradnju na viši nivo u 2023. godini, stvorili smo tri vrhunske numere. Prvu od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," objavili smo 2. maja 2023. godine, a samo dvadesetak dana kasnije, 31. maja 2023, predstavili smo numeru "Čaje Šukarije." Našu priču smo zaokružili najnovijom numerom "Mik Mik," koju smo objavili 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Gornji Milanovac

Naša višegodišnja karijera prožeta je mnogobrojnim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dva puta smo osvojili titulu najboljeg mladog orkestra na manifestaciji "Vlasinsko leto," i to 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Godine 2013. smo se takmičili u seniorskoj konkurenciji na istom događaju i osvojili priznanje za "Najbolji orkestar."
 • trubaci
 • 2021. godine, na "Vlasinskom letu," naš orkestar je nagrađen za najbolje izvođenje pesme, što je savršena priprema za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo ostvarili izvanredne uspehe. Godine 2008, osvojili smo prestižnu nagradu "Prva truba Guče," dok smo 2015. godine doneli kući titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen najboljim orkestrom Guče, a 2020. godine smo ponovili uspeh iz 2008. osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo osvojili titulu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej iz 2023. godine nosi naziv "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Gornjeg Milanovca

Naša truba se mogla čuti na različitim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima u Gornjem Milanovcu. Izvodili smo različite vrste muzike, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. U početku smo se uglavnom fokusirali na nastupe u Srbiji, ali kasnije smo proširili svoje horizonte svirajući i u inostranstvu, posetivši Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših usluga variraju od 50€ do 5000€. Preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo vam dali približnu cifru.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića osnovan je 2010. godine i čini ga devet članova: tri trube, tri tenora, jedan veliki bas, jedan bubanj i jedan doboš. Naši trenutni članovi već osam godina veselo sviraju zajedno. Specijalizirali smo se za različite muzičke žanrove i našu muziku možete čuti širom Srbije. Naše nagrade govore o kvalitetu našeg izvođenja. Menadžer trubača, Mile Novković, započeo je svoju trubačku karijeru sa samo sedam godina i već 22 godine svira sa izvanrednim uspehom. Kao mladić, osvojio je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Gornji Milanovac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Gornji Milanovac, Srbija