Trubaci Zrenjanin

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Beograd" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

U leto 2021. godine, započela je priča o našoj neobičnoj i harmoničnoj saradnji sa Sarom Reljić. Od tog trenutka, zajedno smo širili radost i veselje na brojnim proslavama, uključujući svadbe, krštenja, diskoteke i koncerte u Zrenjaninu. Naša muzika nije poznata samo u Srbiji, već smo svoje trube odzvanjale i na veseljima u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. Cilj nam je bio podići kvalitet naše saradnje na viši nivo u 2023. godini, a da bismo to postigli, stvorili smo tri izuzetne numere. Prva u nizu, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlost dana 2. maja 2023. Samo dvadesetak dana kasnije, 31. maja 2023., obradovali smo vas numerom "Čaje Šukarije." Našu priču i saradnju zaokružili smo poslednjom objavljenom numerom, "Mik Mik," 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Zrenjanin

Naša dugogodišnja karijera obogaćena je mnogim priznanjima. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • U periodu između 2003. i 2005. godine, dva puta smo osvojili prestižnu titulu "Najboljeg mladog orkestra" na manifestaciji "Vlasinsko leto."
 • trubaci trubaci
 • Kada smo se 2013. godine takmičili u seniorskoj konkurenciji, ponosno smo odneli nagradu za "Najbolji orkestar."
 • trubaci
 • 2021. godine, na "Vlasinskom letu," bili smo nagrađeni za najbolje izvođenje pesme. To takmičenje bilo je uvertira za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Guča je posebno mesto u našoj istoriji. Godine 2008, ponosno smo osvojili nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine dodali smo joj i "Zlatnu trubu Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo par godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji u Guči, a 2020. smo ponovili svoj uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Nastavili smo takmičenje i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo osvojili nagradu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej, "Zlatna truba," stigao je 2023. godine.
 • trubaci

Kome su svirali trubači Zrenjanina

Naši trubači svirali su na mnogim veseljima, uključujući svadbe, krštenja, rođendane i druge posebne događaje u Zrenjaninu. Naš muzički repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući narodnu muziku, zabavu, izvornu muziku i kola. Iako smo svoju karijeru najviše izgradili u Srbiji, proširili smo svoje horizonte nastupajući u inostranstvu, uključujući Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Što se cena tiče, one variraju u zavisnosti od različitih faktora i vaših specifičnih zahteva, od 50 do 5000 eura. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili približnu ponudu prilagođenu vašim potrebama.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novakovića osnovan je zvanično 2010. godine i čine ga devet talentovanih muzičara. Naš ansambl čini tri trube, tri tenora, jedan veliki bas, jedan bubanj i jedan doboš. Trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina, donoseći obilje iskustva i strasti u svaku izvedbu. Specijalizirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo u različitim delovima Srbije. Menadžer trubača Mile Novaković, rođen 1994. godine, svoju strast prema trubi neguje već dugi niz godina. Kao mladić, osvojio je brojne nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, nastavlja ostvarivati uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Zrenjanin neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Zrenjanin, Srbija