Trubaci Valiko gradiste

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Veliko gradiste" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

2021 godine, započeli smo uzbudljivu saradnju s izuzetnom Sarom Reljić, što je obeležilo početak naše muzičke avanture. Delili smo radost i muzičku strast na brojnim veseljima, uključujući svadbe, krštenja, diskoteke i koncerte, kako u Valikm gradištu, tako i na međunarodnim pozornicama u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. S ciljem podizanja naše saradnje na viši nivo 2023. godine, stvorili smo tri nezaboravne numere. Prva od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlost dana 2. maja 2023. Samo nekoliko nedelja kasnije, 31. maja 2023, predstavili smo vam "Čaje Šukarije." Kruna naše saradnje bila je poslednja numera, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Valiko gradište

Naša dugogodišnja karijera ispunjena je brojnim prestižnim nagradama koje svedoče o našem izuzetnom talentu i posvećenosti muzici. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dvostruki dobitnici nagrade za "Najbolji mladi orkestar" na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Naš trubački orkestar pokazao se kao lider u mladalačkim redovima. 2013. godine, preselili smo se u seniorsku konkurenciju i odneli titulu "Najboljeg orkestra."
 • trubaci
 • Na "Vlasinskom letu" 2021. godine, nagrađeni smo za najbolje izvođenje pesme, što je bio korak prema našem trijumfalnom učešću na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • Na prestižnom takmičenju u Guči, ostvarili smo izuzetne uspehe. 2008. godine, ponosno smo osvojili nagradu "Prva truba Guče," dok smo 2015. godine primili prestižnu "Zlatnu trubu Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar zvanično je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine ponovili smo svoj trijumf osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo poneli titulu najboljeg orkestra. Najnoviji dragulj u našoj kolekciji nagrada stigao je 2023. godine u vidu "Zlatne trube."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Valikog gradišta

Naši trubači nisu imali granica kada je u pitanju deljenje muzičke radosti. Svojim trubama doneli su veselje na različite događaje, uključujući svadbe, krštenja, rođendane i mnoge druge proslave u Valiko gradište. Naš repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Iako smo često svirali u Srbiji, širili smo svoj muzički uticaj i izvan granica zemlje, posećujući i očaravajući publiku u Austriji, Nemačkoj, Sloveniji i Hrvatskoj.

Cene

Cene naših nastupa variraju u zavisnosti od različitih faktora i budžeta. Ukoliko želite da saznate više o cenama i prilagodimo ih vašim specifičnim potrebama, slobodno nas kontaktirajte, i rado ćemo vam ponuditi personalizovanu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novakovića osnovan je 2010. godine i čini ga devet talentovanih članova. Orkestar uključuje tri trube, tri tenora, jednog velikog basista, jednog bubnjara i jednog dobošara. Naši trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina, donoseći bogato iskustvo i strast u svaku izvedbu. Specijalizirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo širom različitih oblasti i gradova Srbije. Naš menadžer trubača, Mile Novković, rođen 1994. godine, od malih nogu gaji strast prema trubi. Sa sedam godina, započeo je svoju muzičku avanturu koja traje već 22 godine. Kao mladić, osvojio je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a danas, kao iskusni muzičar, i dalje postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama. Mileova posvećenost i strast igraju ključnu ulogu u našem uspehu, čineći ga ključnim članom naše muzičke porodice.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Veliko Gradiste neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Veliko Gradiste, Srbija