Trubaci Bor

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Bor" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša saradnja s Sarom Reljić započela je 2021. godine, i zajedno smo zabavljali ljude na različitim proslavama, svadbama, diskotekama i koncertima u Boru. Naši nastupi najčešće su bili u okolini Srbije, ali nismo se zaustavili samo tu. Putovali smo i svirali u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. S ciljem unapređenja naše saradnje na viši nivo 2023. godine, kreirali smo tri izuzetne numere. Prvu od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," objavili smo 2. maja 2023. godine, a samo dvadesetak dana kasnije, 31. maja 2023, predstavili smo numeru "Čaje Šukarije." Našu priču smo zaokružili najnovijom numerom "Mik Mik," koju smo objavili 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Bor

Naša dugogodišnja karijera obeležena je mnogim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Godine 2013, takmičeći se u seniorskoj konkurenciji, doneli smo nagradu za "Najbolji orkestar."
 • trubaci
 • Na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2021. godine, osvojili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, što je bila odlična priprema za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo se proslavili 2008. godine osvajanjem "Prve trube Guče," a 2015. godine smo odneli kući titulu "Zlatne trube Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo par godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine smo ponovili uspeh iz 2008. godine, osvojivši nagradu "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Takođe smo se takmičili na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i tamo osvojili titulu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej, koji smo osvojili 2023. godine, nosi naziv "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Bora

Naša truba se čula na raznim proslavama, svadbama, krštenjima i rođendanima u Boru. Svirali smo različite vrste muzike, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Na početku smo se najviše koncentrisali na nastupe u Srbiji, ali smo kasnije proširili naše delovanje i van njenih granica, posetivši Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših usluga idu od 50€ do 5000€. Preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili približan iznos.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića zvanično je formiran 2010. godine i sastoji se od devet članova: tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnja i jednog doboša. Naši trenutni članovi veselo sviraju zajedno već osam godina i posebno su specijalizovani za izvođenje različitih muzičkih žanrova. Naši nastupi obuhvataju celu teritoriju Srbije, a brojne nagrade svedoče o kvalitetu našeg izvođenja. Menadžer trubača, Mile Novković, započeo je svoju trubačku karijeru sa samo sedam godina i već 22 godine svira sa izvanrednim uspehom. Kao dečak, osvojio je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Bora neizostavni deo svakog veselja

Email

milemateja@gmail.com

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Savski Trg, Bor, Srbija