Trubaci Raska

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Raska" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča sa Sarom Reljić započela je 2021. godine, a od tada smo zajedno delili radost sa mnogim ljudima na različitim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima širom Raške. Naša muzika često je ispunjavala srca ljudi u Srbiji, ali nismo se zaustavili tu - naši zvuci doprli su i do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke. Kako bismo podigli našu saradnju na viši nivo 2023. godine, stvorili smo tri nezaboravne numere. Prva od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlo dana 2. maja 2023, a samo nekoliko nedelja kasnije, 31. maja 2023, obradovali smo vas numerom "Čaje Šukarije." Krunisali smo našu priču najnovijom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Raška

Naša bogata karijera obasjana je mnogim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo značajnu nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, naš orkestar se takmičio u seniorskoj konkurenciji i odneo je titulu "Najboljeg orkestra" te godine.
 • trubaci
 • Na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2021. godine, osvojili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, što nas je pripremilo za nastup na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo ostvarili značajan uspeh. Godine 2008, ponosno smo osvojili prestižnu nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine odneli smo titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine ponovili smo svoj uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Takmičili smo se i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i doneli kući titulu najboljeg orkestra. Naš najnoviji trofej iz 2023. godine nosi naziv "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Raške

Naši trubači donosili su radost na raznim proslavama, uključujući svadbe, krštenja, rođendane i druga veselja širom Raške. Naš repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Iako smo najčešće nastupali u Srbiji, nismo zaobišli ni inostranstvo, te smo posetili Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših nastupa variraju u rasponu koji odgovara različitim budžetima. Za precizne informacije o cenama, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili personalizovanu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića osnovan je zvanično 2010. godine i čini ga devet strastvenih članova, uključujući tri trube, tri tenora, jedan veliki bas, jedan bubanj i jedan doboš. Naši trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina, donoseći bogato iskustvo i strast u svaku izvedbu. Specijalizirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo širom različitih oblasti i gradova Srbije. Mile Novković, rođen 1994. godine, naš menadžer trubača, započeo je svoju muzičku avanturu sa sedam godina i već 22 godine svira sa strašću i talentom. Kao mladić, osvajao je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama. Njegovim entuzijazmom, talentom i posvećenošću postao je ključna karika u našem uspehu.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Raska neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Raska, Srbija