Trubaci Batocina

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Batocina" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča s Sarom Reljić je krenula 2021. godine, te smo zajedno animirali ljude na različitim proslavama, svadbama, diskotekama i koncertima u Batočini. Naši nastupi su se najčešće odvijali u okolini Srbije, ali nismo zaobišli ni Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Nemačku. Da bismo podigli našu saradnju na viši nivo u 2023. godini, kreirali smo tri izvanredne numere. Prvu od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," smo objavili 2. maja 2023. godine, a samo nekoliko dana kasnije, 31. maja 2023, izbacili smo numeru "Čaje Šukarije". Našu priču smo zaokružili poslednjom objavljenom numerom "Mik Mik" 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Batočina

Naša dugogodišnja karijera je ispunjena raznim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dva puta smo osvojili nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto," 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Godine 2013, takmičeći se u seniorskoj konkurenciji, doneli smo kući nagradu za "Najbolji orkestar."
 • trubaci
 • Na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2021. godine, osvojili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, što je bila odlična priprema za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Tamo smo se proslavili 2008. godine osvajanjem "Prve trube Guče," i 2015. godine, kada smo poneli titulu "Zlatne trube Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo par godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine smo potvrdili svoj status osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Takođe smo se takmičili na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i tamo osvojili titulu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej, koji smo osvojili 2023. godine, nosi naziv "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Batočine

Naša muzika je svoj zvuk širila na raznim proslavama, svadbama, krštenjima i rođendanima u Batočini. Svirali smo različite vrste muzike, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Na početku smo se najviše koncentrisali na nastupe u Srbiji, ali smo kasnije proširili naše delovanje i van njenih granica, posetivši Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših usluga variraju od 50€ do 5000€. Preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili približan iznos.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića je oficijalno formiran 2010. godine i sastoji se od devet članova: tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnja i jednog doboša. Naši trenutni članovi veselo sviraju zajedno već osam godina i posebno su specijalizovani za izvođenje različitih muzičkih žanrova. Naši nastupi obuhvataju celu teritoriju Srbije, a brojne nagrade svedoče o kvalitetu našeg izvođenja. Menadžer trubača, Mile Novković, započeo je svoju trubačku karijeru sa samo sedam godina i već 22 godine svira sa izvanrednim uspehom. Kao dečak, osvojio je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Batocina neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Batocina, Srbija