Trubaci Leskovac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Leskovac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča s Sarom Reljić započela je 2021. godine, i od tada smo zajedno, rame uz rame, veselili, animirali i zabavljali ljude na različitim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima širom Leskovca I okoline. Naš orkestar najčešće svira u okolini Srbije, ali smo takođe proputovali Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Nemačku. S ciljem da podignemo našu saradnju na viši, napredniji i kvalitetniji nivo 2023. godine, kreirali smo tri izuzetne numere. Prvu numeru, "Ederlezi/Đurđevdan," objavili smo 2. maja 2023, a samo nekoliko nedelja kasnije, 31. maja 2023, doneli smo vam numeru "Čaje Šukarije." Našu priču smo krunisali najnovijom numerom, "Mik Mik," koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Leskovac

Naša dugogodišnja karijera obeležena je mnogim različitim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dvostruki smo osvajači nagrade za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto," i to 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, naš orkestar se nadmetao u seniorskoj konkurenciji i osvojio nagradu za "Najbolji orkestar" te godine.
 • trubaci
 • Na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2021. godine, dobili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, pripremajući se za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Na Saboru trubača u Guči ostvarili smo izuzetne uspehe. 2008. godine, ponosno smo osvojili nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine poneli titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine potvrdili smo svoj uspeh osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i bili najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej iz 2023. godine nosi ime "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Leskovac

Naši trubači su zvuci veselja na mnogim prilikama, uključujući veselja, svadbe, krštenja i rođendane širom Leskovca. Naš repertoar obuhvata sve vrste muzike, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. U početku smo se najviše fokusirali na nastupe u Srbiji, ali smo proširili svoj domet svirajući u inostranstvu, uključujući Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene za naše nastupe variraju i kreću se u rasponu od 50€ do 5000€. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili tačnu, prilagođenu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića zvanično je osnovan 2010. godine i čini ga devet članova, uključujući tri trube, tri tenora, jedan veliki bas, jedan bubanj i jedan doboš. Naši trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već osam godina s veseljem i strašću. Specijalizirali smo se za različite vrste muzike i ponosni smo na to da nas možete čuti širom različitih oblasti i gradova Srbije. Naše brojne nagrade govore o našem kvalitetu i umeću. Mile Novković, rođen 1994. godine, naš menadžer trubača, sa sedam godina je počeo svoju trubačku avanturu i već 22 godine uspešno svira. Kao dečko, osvajao je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, nastavlja da postiže impresivne uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Leskovac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Leskovac, Srbija