Trubaci za veselja

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci za veselja" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Saradnja našeg trubačkog orkestra i talentovane Sare Reljić započela je 2021. godine. Zajedno smo stvarali čaroliju i radost na različitim okupljanjima, bilo da je reč o veseljima, svadbama, diskotekama ili koncertima. Naša muzika nije ostala samo u Srbiji - putovali smo i svirali u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. Za 2023. smo postavili ambiciozne ciljeve i kreirali tri spektakularne pesme. Prva numera, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlost dana 2. maja 2023. Samo nekoliko nedelja kasnije, tačnije 31. maja 2023., obradovali smo vas numerom "Čaje Šukarije." Naša saradnja dosegla je vrhunac sa objavom poslednje pesme, "Mik Mik," 29. juna 2023.

Nagrade - trubača za veselja

Naša dugogodišnja karijera u svetu trube bila je ispunjena različitim priznanjima. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dve godine, 2003. i 2005., doneli su nam titulu "Najbolji mladi orkestar" na manifestaciji "Vlasinsko leto."
 • trubaci trubaci
 • Kada smo se takmičili sa iskusnim orkestrima 2013. godine, osvojili smo nagradu za "Najbolji orkestar."
 • trubaci
 • 2021. godine, na "Vlasinskom letu," nagrađeni smo za najbolje izvođenje pesme. Ova takmičenja su bila priprema za najprestižniju svirku na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • Guča je posebno mesto u našoj istoriji. Godine 2008, ponosno smo osvojili nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine dodali smo joj i "Zlatnu trubu Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji u Guči, a 2020. smo ponovili svoj uspeh sa osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Nastavili smo takmičenje i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo osvojili nagradu za najbolji orkestar. Naša najnovija nagrada stigla je 2023. godine - "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači za veselja

Trube su odjekivale na različitim vrstama proslava, od veselja na svadbama, preko krštenja, pa sve do rođendanskih zabava. Naš repertoar pokriva različite muzičke žanrove, od narodne muzike, zabavne muzike, izvorne muzike pa do kola. Iako smo uglavnom svirali u Srbiji, proširili smo svoj muzički doseg svirajući i izvan granica zemlje, posećujući Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Što se cena tiče, one variraju u zavisnosti od različitih faktora i vaših posebnih zahteva. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili približnu ponudu prilagođenu vašim potrebama.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novakovića zvanično je osnovan 2010. godine i sastoji se od devet talentovanih muzičara. Naš ansambl broji tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnjara i jednog dobošara. Naši trenutni članovi orkestra zajedno sviraju već osam godina, donoseći bogato iskustvo i strast u svaku izvedbu. Specijalizirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo u raznim delovima Srbije. Menadžer trubača Mile Novković rođen je 1994. godine i svoju strast prema trubi neguje već dugi niz godina. Kao dečko, osvajao je mnogobrojne nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao mladić, nastavlja nizati uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci za veselja neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Savski Trg, Beograd, Srbija