Trubaci Vrsac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Vrsac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Saradnja naših talentovanih trubača i jedinstvene Sarine muzike otpočela je 2021. godine, donoseći osvežavajuću notu radosti i uživanja svim prisutnima na brojnim događanjima. Svadbe, krštenja, diskoteke i koncerti bili su pozornica na kojoj smo zajedno stvarali nezaboravne trenutke širom Vršca. Naše melodije nisu znale granice, putujući od Srbije do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. S ciljem podizanja naših izvedbi na viši nivo, 2023. godine smo stvorili tri izvanredne kompozicije. Prva od njih, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala je svetlost dana 2. maja 2023. Samo dvadesetak dana kasnije, 31. maja 2023., predstavili smo vam "Čaje Šukarije." Finalni akord u našoj saradnji bio je poslednji singl, "Mik Mik," koji je zvanično objavljen 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Vršac

Naša dugogodišnja muzička karijera ispunjena je raznim priznanjima koja odražavaju naše izvanredno umeće i posvećenost muzici. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo prestižnu nagradu za "Najbolji mladi orkestar" na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine, što je potvrdilo našu dominaciju medju mladim talentima.
 • trubaci trubaci
 • U 2013. godini smo napredovali u seniorsku konkurenciju i ponosno odneli titulu "Najboljeg orkestra."
 • trubaci
 • Na "Vlasinskom letu" 2021. godine, dobili smo nagradu za najbolje izvedenu pesmu, što je bio uvod u nas triumfalan nastup na Saboru trubača u Guči.
 • trubaci
 • Naši uspesi su se nastavili u Guči. 2008. godine, ponosno smo odneli nagradu "Prva truba Guče," a 2015. godine smo primili prestižnu "Zlatnu trubu Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo par godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je zvanično proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine smo ponovili naš uspeh osvajajući ponovno nagradu "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Učestvovali smo i na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo poneli titulu najboljeg orkestra. Najnoviji dragulj u našoj kolekciji nagrada stigao je 2023. godine u vidu "Zlatne trube."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Vršca

Naše trube su proslavljale u raznim delovima sveta. Svadbe, krštenja, rođendani i druge srećne prilike u Vršcu bile su bina na kojoj smo doneli muzičku čaroliju. Bez obzira na željeni žanr, bili smo spremni da vas zabavimo i zadivimo - narodna muzika, zabavna muzika, izvorna muzika, kola - sve je bilo deo našeg repertoara. Iako smo često svirali u Srbiji, naš muzički duh nije poznavao granice. Posetili smo Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku, šireći radost muzike širem auditorijumu.

Cene

Cenovnik za naše nastupe varira u zavisnosti od različitih faktora i individualnih potreba klijenata. Slobodno nas kontaktirajte kako bismo zajedno stvorili personalizovanu ponudu koja će zadovoljiti vaše potrebe.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Naš orkestar, pod dirigentskom palicom Mileta Novkovića, osnovan je 2010. godine i broji devet talentovanih članova. Naš ansambl sastoji se od tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnjara i jednog dobošara. Naši trenutni članovi orkestra su muzički saputnici već osam godina, donoseći bogato iskustvo i strast u svaku izvedbu. Specijalizirali smo se za širok spektar muzičkih žanrova i sa ponosom nastupamo u raznim delovima Srbije. Menadžer trubača Mile Novković, rođen je 1994. godine, i svoju strast prema trubi gaji od ranog detinjstva.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Vrsac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Vrsac, Srbija