Trubaci Ivanjica

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Ivanjica" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča sa Sarom Reljić započela je 2021. godine. Krenuli smo rame uz rame sa Sarom da animiramo i zabavimo ljude na brojnim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima u Ivanjici. Naša muzika je najčešće odzvanjala širom Srbije, ali nismo se zaustavili na domaćem terenu. Putovali smo i prešli granice, šireći radost svojim trubačkim notama do Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke. Naš cilj bio je unaprediti našu saradnju i podići je na viši nivo kvaliteta u 2023. godini. Kako bismo to postigli, kreirali smo tri izuzetne numere. Prva, "Ederlezi/Đurđevdan," ugledala svetlost dana 2. maja 2023. godine, a samo dvadesetak dana kasnije, 31. maja 2023, objavili smo numeru "Čaje Šukarije." Našu priču smo završili poslednjom numerom koja je ugledala svetlost dana 29. juna 2023. godine, a nosi ime "Mik Mik."

Nagrade - trubača Ivanjica

Naša duga i bogata karijera popraćena je mnogim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo titulu najboljeg mladog orkestra na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, nadmećući se u seniorskoj konkurenciji, odneli smo nagradu za "Najbolji orkestar" te godine.
 • trubaci
 • Na "Vlasinskom letu" 2021. godine, dobili smo priznanje za najbolje izvođenje pesme, što je bio odličan uvod u Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Na Saboru trubača u Guči postigli smo izuzetne rezultate. Godine 2008, ponosno smo osvojili titulu "Prva truba Guče," dok smo 2015. godine zasluženo nosili titulu "Zlatna truba Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, proglašeni smo za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine ponovili smo uspeh iz 2008. godine osvajanjem nagrade "Prva truba Guče."
 • trubaci
 • Naši uspesi dostigli su i Sabor "Oj Moravo" 2018. godine, gde smo osvojili titulu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej iz 2023. godine nosi ime "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Ivanjice

Naši zvuci su se razlegali na raznim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima u Ivanjici. Izvodili smo različite muzičke žanrove, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. U početku smo se najviše fokusirali na nastupe u Srbiji, ali kako je vreme prolazilo, proširili smo svoj domet, stigli do Austrije, Nemačke, Slovenije i Hrvatske.

Cene

Cene naših usluga variraju od 50€ do 5000€. Preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili okvirnu ponudu.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novakovića službeno je osnovan 2010. godine i sastoji se od devet talentovanih članova: tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnja i jednog doboša. Naši trenutni članovi veselo sviraju zajedno već osam godina. Specijalizirali smo se za izvođenje različitih muzičkih žanrova i naši nastupi obuhvataju različite oblasti širom Srbije. Naši brojni uspesi i nagrade svedoče o kvalitetu našeg izvođenja. Menadžer trubača, Mile Novković, započeo je svoju trubačku karijeru sa samo sedam godina i već 22 godine strastveno i uspešno svira. Kao dečko, osvajao je razne nagrade u omladinskim orkestrima, a sada, kao iskusni muzičar, i dalje niže uspehe i dostignuća u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Ivanjica neizostavni deo svakog veselja

Email

milemateja@gmail.com

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Savski Trg, Ivanjica, Srbija