Trubaci Arandjelovac

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Arandjelovac" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša priča s Sarom Reljić započela je 2021. godine, i zajedno smo donosili radost ljudima na različitim veseljima, svadbama, diskotekama i koncertima. Naši nastupi su se najviše odvijali u Srbiji, ali nismo zaobišli ni Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Nemačku. Kako bismo podigli našu saradnju na viši nivo u 2023. godini, stvorili smo tri izvanredne numere. Prvo smo objavili "Ederlezi/Đurđevdan" 2. maja 2023. godine, a samo nekoliko dana kasnije, 31. maja 2023, doneli smo vam "Čaje Šukarije". Našu priču smo zatvorili s najnovijom numerom "Mik Mik" 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Arandjelovac

Naša višegodišnja karijera obiluje mnogim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Osvojili smo nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • 2013. godine, takmičeći se u seniorskoj konkurenciji, doneli smo kući nagradu za "Najbolji orkestar".
 • trubaci
 • 2021. godine, na manifestaciji "Vlasinsko leto", ponosno smo osvojili nagradu za najbolje odsviranu pesmu, što je bila odlična priprema za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • U Guči smo se proslavili 2008. godine osvajanjem "Prve trube Guče" i 2015. godine nagradom "Zlatna truba Guče".
 • trubaci trubaci
 • Samo par godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine smo ponovo osvojili nagradu "Prva truba Guče".
 • trubaci
 • Takođe smo učestvovali na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i osvojili nagradu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej, osvojen 2023. godine, nosi ime "Zlatna truba".
 • trubaci

Kome su svirali trubači Arandjelovca

Naša truba se čula na brojnim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima. Svirali smo razne vrste muzike, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Naši nastupi su počeli pretežno u Srbiji, ali smo proširili svoj opseg i nastupali i u inostranstvu, uključujući Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene za naše usluge variraju od 50€ do 5000€. Preporučujemo da nas kontaktirate, a mi ćemo vam rado dati približnu cifru.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novkovića je zvanično osnovan 2010. godine i sastoji se od 9 članova: 3 trube, 3 tenora, 1 veliki bas, 1 bubanj i 1 doboš. Trenutni članovi orkestra sviraju zajedno već 8 godina i specijalizovali su se za različite vrste muzike. Naši nastupi obuhvataju celu teritoriju Srbije, a brojne nagrade govore o kvalitetu našeg izvođenja. Mile Novković, menadžer trubača, započeo je svoju trubačku karijeru sa samo 7 godina i već 22 godine svira sa uspehom. Kao mladić, osvojio je brojne nagrade u omladinskim orkestrima, a sada nastavlja da postiže impresivne rezultate u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Arandjelovac neizostavni deo svakog veselja

Email

milenovkovic@trubaci-bg.rs

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Arandjelovac, Srbija