Trubaci Arilje

Trubaci za veselja Orkestar Mileta Novkovica

"Trubaci Arilje" Orkestar Mileta Novkovica za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

viber +381637444728 viber
trubaci

Saradnja našeg trubačkog orkestra sa Sarom Reljić

Naša saradnja s Sarom Reljić je krenula 2021. godine, te smo zajedno veselili ljude na različitim slavljima, svadbama, diskotekama i koncertima Arilja. Naši nastupi su se najčešće odvijali u Srbiji, ali nismo propustili priliku da putujemo i sviramo u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Nemačkoj. Kako bismo unapredili našu saradnju na viši nivo u 2023. godini, kreirali smo tri izvanredne numere. Prvu, "Ederlezi/Đurđevdan," smo objavili 2. maja 2023. godine, a samo nekoliko dana kasnije, 31. maja 2023, stigli smo s numerom "Čaje Šukarije". Krunisali smo našu priču s najnovijom numerom "Mik Mik" 29. juna 2023.

Nagrade - trubača Arilje

Naša dugogodišnja karijera je obasjana mnogim prestižnim nagradama. Naš najsvježiji trofej iz 2023. godine je “Zlatna truba”.

 • Dvaput smo osvojili nagradu za najbolji mladi orkestar na manifestaciji "Vlasinsko leto," 2003. i 2005. godine.
 • trubaci trubaci
 • Godine 2013, na seniorskom takmičenju, ponosno smo odneli titulu "Najboljeg orkestra."
 • trubaci
 • Na manifestaciji "Vlasinsko leto" 2021. godine, osvojili smo nagradu za najbolje izvođenje pesme, što je poslužilo kao odlična uvertira za Sabor trubača u Guči.
 • trubaci
 • Tamo smo se istakli 2008. godine, osvajanjem nagrade "Prva truba Guče," i 2015. godine, kada smo poneli titulu "Zlatne trube Guče."
 • trubaci trubaci
 • Samo nekoliko godina kasnije, 2017. godine, naš orkestar je proglašen za najbolji orkestar Guče, a 2020. godine smo potvrdili svoj status osvajanjem nagrade "Prva truba Guče," ponovivši uspeh iz 2008.
 • trubaci
 • Takođe smo se takmičili na Saboru "Oj Moravo" 2018. godine i tamo osvojili titulu za najbolji orkestar. Naš najnoviji trofej, koji smo osvojili 2023. godine, nosi naziv "Zlatna truba."
 • trubaci

Kome su svirali trubači Arilja

Naša truba je svoj zvuk širila na različitim slavljima, svadbama, krštenjima i rođendanima u Arilju. Svirali smo različite vrste muzike, uključujući narodnu, zabavnu, izvornu i kola. Na početku smo se najviše koncentrisali na nastupe u Srbiji, ali smo kasnije proširili naše delovanje i van njenih granica, posetivši Austriju, Nemačku, Sloveniju i Hrvatsku.

Cene

Cene naših usluga variraju od 50€ do 5000€. Preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo vam pružili približan procenat.

Trubački orkestar Mileta Novakovića

Orkestar Mileta Novakovića je oficijalno osnovan 2010. godine i sastoji se od devet članova: tri trube, tri tenora, jednog velikog basa, jednog bubnja i jednog doboša. Naši trenutni članovi već osam godina sviraju zajedno i posebno su specijalizovani za izvođenje različitih žanrova muzike. Naši nastupi obuhvataju celu teritoriju Srbije, a brojne nagrade svedoče o kvalitetu naših nastupa. Menadžer trubača, Mile Novković, započeo je svoju trubačku karijeru sa samo sedam godina i već dvadeset dve godine svira sa uspehom. Kao dečak, osvojio je mnoge nagrade u omladinskim orkestrima, a sada nastavlja da postiže izvanredne uspehe u seniorskim vodama.

Video

Trubaci Beograda znaju kako

Kontaktirajte nas

Trubaci Arilja neizostavni deo svakog veselja

Email

milemateja@gmail.com

Telefon

063-74-44-728

Adresa

Savski Trg, Arilje, Srbija